loginOldalainkat 43 vendég böngészi

Látogatóink:


Mai lát.szám:194
Havi lát.szám:5614
Összesen:237886
Napi legtöbb1822
Száml. kezdete2011-11-15

Jó hírek

Ebben a rovatban olyan rövid hírek olvashatóak, amelyek  szokványos médiákból ránk ömlesztett szörnyűségekkel szemben pozitív üzenetet közvetítenek.

Váci egyházmegyei Zsinat

 

Október 11-ére, a 2. Vatikáni Zsinat meghirdetésének 50. évfordulójára, a Hit évének kezdő napjára egyházmegyei zsinatot hirdetett a Váci Egyházmegyében  dr. Beer Miklós megyéspüspök.

 

Bővebben...

Székely János püspököt Európai Polgár Díjjal tünteti ki az EP

Európai Polgár Díjjal tünteti ki az Európai Parlament Székely János püspököt az idén – tudatta hétfői közleményében Gál Kinga fideszes EP-képviselő, aki a püspököt romapasztorációs tevékenysége miatt jelölte a kitüntetésre.

Bővebben...

Corvin-lánc kitüntetésben részesült Jelenits István

Corvin-lánc kitüntetésben részesült Jelenits István piarista szerzetes, teológus, író, Széchenyi-díjas tanár és hitoktató.

Bővebben...

Határon átívelő gyalogos zarándoklat indult Szent László király sírjához

A középkor jelentős zarándok helye volt Szent Lászlónak, a kor legnagyobb lovagkirályának nagyváradi sírja. Ezt a nemes hagyományt felújítva május 2-án gyalogos zarándoklat indult Nagyváradra. A zarándoklat fővédnöke Bosák Nándor püspök.

Bővebben...

Mindszenty bíboros teljes jogi, erkölcsi és politikai rehabilitálása

Isten Szolgája, Mindszenty József bíboros rehabilitálási eljárása utóda, Erdő Péter bíboros-prímás kérésére a napokban a Legfőbb Ügyészség határozatával hivatalosan is lezárult.

Bővebben...

További cikkeink...